Presserum
Find vej
Medarbejdere
Job
Grupper og Klubber
Styringsorganer
Arbejdsplaner
Samarbejde udadtil

Om Struer Museum

B&O Klubben


514 års anciennitet i ny B&O-klub
En tirsdag i januar mødte 14 nuværende og tidligere Bang & Olufsen-medarbejdere op for at deltage i B&O-klubbens første møde på Det nye Struer Museum.

Deltagerne repræsenterede omfattende kompetencer inden for en række arbejdsfelter, men fælles for dem alle var lysten til at give en hånd med i forbindelse med åbningen af Det nye Struer Museum. Plus en enorm erfaring at øse af eftersom de viste sig at repræsentere hele 514 års erfaring fra Bang & Olufsen.

Museumsleder Torben Holm viste rundt i museets nye lokaler, mens museumsinspektør Majken Høgh inviterede inden for i Johannes Buchholtz' hus. Den kendte Struer-forfatters hjem og hans interesse i det historiske skabte det oprindelige Struer Museum, der nu kommer til at omfatte en Bang & Olufsen-afdeling.

I museets konferencerum summede det af energi og gode ideer denne aften lige fra temaer til udstillingen og erindringer fra gamle dage på Bang & Olufsen til drøftelse af reparationsproblemer med gamle radioer og fjernsyn.

B&O-klubben blev organiseret i fire arbejdsgrupper: De kreative hjælpere skal løbende hjælpe med praktiske opgaver og kreative input til udstillingen, som skal være i konstant udvikling og skifte tematisk. De tekniske hjælpere får ansvaret for at reparere radioer og fjernsyn. De praktiske hjælpere står foran en større sorterings- og registreringsopgave, når de skal rydde op i den omfattende samling, som i øjeblikket opbevares i Bang & Olufsens Fabrik 10. Den fjerde og sidste arbejdsgruppe består af museumsværter og rundvisere.

Der er mulighed for at blive medlem af B&O-klubben og deltage i arbejdet. Interesserede kan kontakte museumsleder Jesper Bækgaard, tlf.: 97 85 13 11. eller på mailadresse mail@struermuseum.dk

 

B&O_3
B&O_2
B&O_1