TEMAER
AKTUEL UDSTILLING
AFVIKLEDE UDSTILLINGER
UDSTILLINGSSTEDER
HISTORISKE FORENINGER
ARKIVER
DIGTEKONKURRENCE
DILEMMASPIL
FOREDRAG

Udstillinger-temaer

Da lyden blev bærbar

1

Besøg Stuer Museum og få historien om dengang, batterier og små transistorer revolutionerede radioens verden. Indtil 1960 stod den store tunge radio solidt på sin plads i stuen, men nu blev det muligt at tage Birthe Wilcke eller The Beatles med til stranden, på værelset og i bilen.

2Bang & Olufsen var med fra starten for et halvt århundrede siden, da transistorradioerne nåede Danmark. De små succesfulde Beolitter blev nogle af B&O's vigtigste produkter i 1960-70'erne. I 2009 fyldte de 50 år og det markeres med en lille udstilling.

Museets medarbejdere har været på skattejagt i magasinerne og fundet alle beolitterne frem. Der er rig lejlighed til at se nærmere på de små farvestrålende klassikere og mindes dengang, lyden blev bærbar. Se eller gense også reklamer og annoncer fra 1960'erne, da Beolitterne blev lanceret som unge og smarte, og som "andet og mere end en "rejseradio"".

Museumsgenstande er ikke til salg. Men adskilt fra den samling, der er i byens evige eje som museumsgenstande, har museumsbutikken ægte Beolitter til salg. Kig indenfor og gør en investering i et ægte samlerobjekt.

3