Hvad sker der på Struer Museum?

Museet genåbner med normale åbningstider fra onsdag d. 27. maj 2020

 

 

Nyt tidspunkt bliver offentliggjort snarest

UDSAT PGA. CORONA-VIRUS: Komik og humor i dansk litteratur og muntre sange fra den danske sangskat

Søndagsmatiné på Struer Museum

Søndag d. 15. marts holder Erling Høiberg, som er formand for Johannes Buchholtz Selskabet, foredrag om komik og humor i dansk litteratur fra Ludvig Holberg til Jens Blendstrup.

Som musikalsk indslag er vi glade for at kunne præsentere Mariann Mikkelsen, som kommer og synger muntre sange fra den danske sangskat. Mariann er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og er en meget alsidig sanger – hun har medvirket i musicals, operaopsætninger og været solist i Disney-filmkoncerter. Udover sang spiller Mariann klaver og keltisk harpe.

Arrangementet begynder kl. 14 og koster 35 kr. for medlemmer og 60 kr. for ikkemedlemmer. Indgangen inkluderer kaffe og kage. 

 


 

Nyt tidspunkt bliver offentliggjort snarest

UDSAT PGA. CORONA-VIRUS: Udflugt til Lindtorp

v. Karin og Ebbe Toftgaard

Lindtorp er en charmerende forhenværende herregård uden for Linde med en lang og spændende historie. Vi skal besøge Karin og Ebbe Toftgaard, som i dag ejer gården og de ca. 180 td. land, som nu hører til. 

Når vi ankommer til Lindtorp, viser Karin og Ebbe os rundt på gården, og vi ser bl.a. resterne af den voldgrav, som engang omkransede Lindtorp. Efterfølgende ser vi galleriet og antikbutikken, som parret har indrettet i hhv. havestue og tidl. hestestald. Udflugten slutter med kaffe og kage i gårdens stuer, hvor Karin og Ebbe fortæller om Lindtorps historie, og hvad det er i dag.

Pris 40 kr. (inklusiv kaffe og kage).
Mødested: Lindtorpvej 6, Linde.
Hvis du ikke kan komme derud, så hjælper museet gerne til. 
Tilmelding påkrævet pga. begrænset plads.


 

Bang & Olufsen rundvisninger - 2020

Tirsdag 11. august 2020
13:00 – 16:30 – Dansk rundvisning

Fredag 21. august 2020
13:00 – 16:30 – Dansk rundvisning

En unik oplevelse i Struer. Guidet rundvisning på Bang & Olufsen hovedkontor og fabrik samt Bang & Olufsen-udstillingen på Struer Museum

Denne tur vil foregå på dansk. Hos Bang & Olufsen vil du blive introduceret til virksomheden og dens produkter. Du vil ligeledes opleve fabrik 5, som er verdensførende indenfor aluminiumsforarbejdning. Rundvisningen vil slutte på Struer Museum, hvor du vil få en guidet tur af virksomhedens historie afsluttende med en kop kaffe i museets café. Butikken på Struer Museum vil også være åben.

Mødested: Bang & Olufsens Innovation Lab! Hvis du benytter GPS, så tast Hjermvej 25, 7600 Struer ind som adresse. På den store parkeringsplads holder man til venstre - indgangen til Innovation Lab er ved de 6 flagstænger.

Salg link 11. august kl. 13
https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=mj7urbrp5l

Salg link 21. august kl. 13
https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=d7bf31qgey

© Struer Museum • Søndergade 23 • 7600 Struer • Tlf. 97 85 13 11

https://www.instagram.com/explore/locations/4124272/struer-museum/
https://da-dk.facebook.com/Struer-Museum-118625741934/
https://www.instagram.com/struer_museum/?hl=da
https://da-dk.facebook.com/pages/category/History-Museum/Struer-Museum-118625741934/